Concertreeks Domination geannuleerd

Britney annuleert contract

Concertreeks Domination, waaraan Britney volgende maand zou beginnen is helaas door de zangeres geannuleerd.

Britney bracht dit bericht zelf via haar social media naar buiten. In het bericht, dat onder andere via Twitter te lezen is schrijft ze:

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, want dit is zo moeilijk voor mij om te zeggen. Ik zal mijn nieuwe show Domination niet uitvoeren. Ik heb uitgekeken naar deze show om jullie allemaal weer te zien dit jaar, dus dit breekt mijn hart. Echter is het belangrijk om je familie altijd op de eerste plaats te hebben staan … en dat is de beslissing die ik moest nemen. Een paar maanden geleden werd mijn vader opgenomen in het ziekenhuis en stierf bijna. We zijn allemaal zo dankbaar dat hij er levend uit kwam, maar hij heeft nog steeds een lange weg te gaan. Ik moest de moeilijke beslissing nemen om mijn volle focus en energie op mijn familie te richten op dit moment. Ik hoop dat jullie het allemaal kunnen begrijpen. Meer informatie over kaartrestituties is beschikbaar op britneyspears.com. Ik waardeer jullie gebeden en steun voor mijn familie in deze tijd. Bedankt, en hou van jullie allemaal … altijd.

Via Express.co.uk komt de volgende informatie naar buiten:

Twee maanden geleden werd Jamie Spears, Britney’s vader, ernstig ziek. Hij werd naar Sunrise Hospital in Las Vegas gebracht.
Zijn dikke darm scheurde spontaan en hij werd onmiddellijk opgenomen in een operatie, waarna hij 28 dagen lang in het ziekenhuis verbleef.

Inmiddels zou Jamie Spears weer thuis zijn met de verwachting weer volledig te herstellen.

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show…

Geplaatst door Britney Spears op Vrijdag 4 januari 2019

Leave a Comment