Een heftige week voor de familie Spears

maddy

6 februari kwamen er schokkende berichten naar buiten over Maddie Aldrige, het 8-jarige nichtje van Britney Spears.
Maddie zou in het ziekenhuis liggen na een ernstig ongeluk en in levensgevaar zijn. Ze zou enige tijd onder water zijn geweest en in comateuze toestand zijn. Al snel bleek er inderdaad iets aan de hand te zijn toen Britney Spears een foto van Maddie postte op haar Facebook account met de volgende tekst:
“Need all the wishes and prayers for my niece 💜”
Al snel beden de vele fans met de familie Spears mee in de hoop dat het snel beter zou gaan met Maddie.
Meer informatie over Maddie volgde al snel. Maddie zat op een quad tijdens een jachtexpeditie toen deze over de kop sloeg. Ze belandde onder water en werd er na een paar minuten uit gehaald. Maddie was buiten bewustzijn geraakt en is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Maddie is de dochter van Jamie Lynn Spears (Britney’s jongere zusje).
Jamie Lynn werd op haar 16e zwanger waardoor er veel kritiek op de familie kwam.
Zelf was Jamie Lynn niet aanwezig toen het ongeluk gebeurde, Maddies stiefvader Jamie Watson was hier wel bij aanwezig.

9 februari update
Na 2 dagen bewusteloos te zijn geweest gaat het inmiddels weer wat beter met de kleine Maddie. Ze spreekt normaal en herkent haar familie. Dat is een goed teken volgens de artsen, er is daardoor namelijk goede hoop dat er geen sprake is van blijvend letsel.

10 febuari update

Goed nieuws, Maddie mag weer naar huis!

Jamie Lynn Spears en haar dochter

Britney Spears kwam vandaag met positief nieuws over haar nichtje, het gaat inmiddels weer zo goed met Maddie dat ze weer naar huis toe mag. Britney noemt het een mirakel, ze bedankt iedereen voor alle liefde en steun deze week via een bericht op Facebook.

Leave a Comment