informatie Perfume (2013)

Videoclip Perfume
Songtekst Perfume

Het nummer ‘Perfume’ gaat over jaloezie en wantrouwen in een relatie.
Britney onthulde dat dit nummer gaat over de breuk tussen haar en haar ex-verloofde Jason Trawick.

De videoclip werd geregisseerd door Joseph Kahn, hij regisseerde onder andere ook de videoclips voor Toxic, Womanizer en Stronger.

In juli 2013 deelde Britney via Twitter al dat ze samen met de Australische songwriter Sia Furler een bijzonder nummer had geschreven.
Perfume is Britneys favoriete nummer op het album Britney Jean: “Het nummer is erg speciaal voor mij, het is een verhaal dat volgens mij voor iedereen wel herkenbaar is. Iedereen heeft wel eens onzekerheid in een relatie gehad waardoor je erg kwetsbaar bent, dit nummer beschrijft dat gevoel”.

In de videoclip speelt Britney de minnares van haar geliefde. De man waarmee Britney de verhouding heeft wordt gespeeld door Alexander Kjellevik, een model uit Noorwegen die onder andere eerder te zien was in reclames voor Emporio Armani, John Varvatos en Ermanno Scervino.
Alexander Kjellevik: “Britney is erg cool, ze kwam alleen wel wat nerveus over omdat we direct na de eerste ontmoeting de zoenscenes gingen opnemen”.

Britney Spears kreeg kritiek op de videoclip omdat hierin te zien is hoe zij een parfum gebruikt uit haar eigen parfumlijn (Fantasy), dit zou te commercieel zijn.

Actrice Alandrea Martin speelt in de clip de andere vriendin van Alexander Kjellevik (Cindy). Alandrea Martin danste ook mee in Britney videoclip “Till The World Ends“.


Perfume

Making of Perfume

Videoclip Perfume
Songtekst Perfume

Leave a Comment