Informatie Ooh La La (2013)

Videoclip Ooh La La
Songtekst Ooh La La

Het nummer Ooh La La werd onder andere geschreven door Bonnie McKee, Bonnie schreef ook het nummer Hold It Against Me voor Britney Spears.

Britney vertelde dat het nummer gaat over een bijzonder gevoel. “Het gaat over je goed voelen, zoals een jongen je kan laten duizelen. Als ik chocolade eet heb ik dat ‘Ooh La La’-gevoel”.

Ooh La La werd in 2013 opgenomen en gebruikt als soundtrack voor de film “The Smurfs 2”.
Britney is niet de enige zangeres die heeft meegewerkt aan deze film, zangeres Katy Perry sprak namelijk de stem in van Smurfette (Smurfin).
Ook zingt Katy Perry mee als achtergrondzangeres in Ooh La La, toch hebben Britney en Katy elkaar niet ontmoet tijdens deze opnames, deze zijn namelijk apart van elkaar opgenomen en later samen gevoegd.

In de videoclip zien we Britney Spears in de bioscoop samen met haar zoontjes Jayden James en Sean Preston. Ook is Britneys nichtje Maddie Aldridge (de dochter van Britney’s zusje Jamie Lynn) in de videoclip te zien.

Britney Spears zegt dat het maken van deze soundtrack een kleine verrassing was voor haar zoontjes, deze zijn namelijk, net als Britney vroeger, gek op de smurfen.
“Ze hebben de film “The Smurfs” al heel vaak gezien en het feit dat ze ook mee mochten spelen in de videoclip was voor mij een reden om deze video te maken”.

Op de tracklist van de film “The Smufs 2” staat naast de soundtrack van Britney ook het nummer Vacation van GRL.

Ooh la la

Videoclip Ooh La La
Songtekst Ooh La La

Leave a Comment