Britney Spears krijgt haar eigen mobiele spel

britney spears

Spel ontwikkelaar Glu Mobile (ook bekend als Glu Games) heeft onlangs aangekondigd een game uit te gaan brengen met Britney Spears in de hoofdrol.

Glu Mobile ontwikkeld apps voor diverse mobiele mobiele apparaten en verschillende platforms zoals Android, iOS en Windows Phone. Glu Mobile is onder andere bekend van de games SpongeBob Diner Dash, Frontline Commando, Deer Hunter, Small Street en Contract Killer.

In de zomer van 2014 bracht Glu Mobile al een mobiele game uit met Kim Kardashian in de hoofdrol, deze game is gratis te downloaden maar binnen de game kunnen wel aankopen worden gedaan.
Het spel Kim Kardashian: Hollywood werd vorig jaar ruim 28 miljoen keer gedownload en bracht ruim 70 miljoen dollar op. De verwachting is dat de game met Britney Spears vergelijkbaar zal zijn met de game van Kim Kardashian.

Britney Spears en Glu Mobile zijn een contract aangegaan voor 5 jaar met een mogelijke verlenging van 3 jaar. Glu Mobile verwacht dat het spel begin 2016 te downloaden zal zijn.


Kim Kardashian spel

Niet Britney’s eerste spel

Dit is niet de eerste keer dat er een spel wordt uitgebracht met Britney Spears in de hoofdrol.
In 2002 kwam Britney’s eerste officiĆ«le game uit Britney’s Dance Beat waarin je een zo hoog mogelijk score moest halen door Britney verschillende moves te laten doen op haar muziek. Dit spel werd uitgebracht voor de Game Boy Advance en kwam later ook uit voor de Playstation 2 en de PC.

In 2005 werd er ook een mobiele game met Britney Spears in de hoofdrol aangekondigd Adventures of Britney Spears, dit spel is uiteindelijk nooit uitgebracht.

Leave a Comment