BRITNEY SPEARS: American Dream

[04-02-2016]

Britney Spears: American Dream is nu te downloaden in de Google Playstore

 

Eerder kondigden we al aan dat er een gloednieuw spel met Britney Spears in de hoofdrol zou worden uitgebracht.
En nu is het dan eindelijk zo ver, Britney Spears: American Dream is namelijk inmiddels gratis voor Android te downloaden in de Playstore van Google.

britney spears american dream

Over het spel

Tijdens het spel help je Britney Spears op weg naar de top in Britney Spears: American Dream.

Neem hit singles op:
Breng zelf muziek uit, verzin unieke namen en genres. Promoot je muziek zodat deze steeds hoger in de hitlijsten terecht komt. Kom in contact met andere sterren in het spel en deel je creaties eenvoudig met al je vrienden.

Ga optreden op de mooiste locaties:
Hoe bekender je wordt, hoe mooier de optreed locaties worden. Begin op de lokale podia in de buurt en werk je naar de top. Eenmaal aan de top kun je onder andere optreden op Britney’s podium in Planet Hollywood!

Versla de concurrentie
Je bent niet de enige die het wil maken in celebrityland, zorg er daarom voor dat je de concurrentie steeds een stap voor blijft. Versla de concurrentie in battles en zorg ervoor dat jij op de mooiste locaties mag optreden.

Ga voor de mooiste looks:
Als celebrity wordt er natuurlijk altijd op je looks gelet, zorg er dus voor dat je er altijd tip top uit ziet.
Dit kun je doen door regelmatige nieuwe kleding en accessoires te kopen met het geld dat je onder andere kunt verdienen met je optredens. Ook is het mogelijk om je muziekinstrumenten te upgraden zodat je shows nog beter worden.

britney spears american dream kleding

Het spel Britney Spears: American Dream is volledig gratis te downloaden en te spelen, in het spel zelf kunnen eventueel extra’s worden aangeschaft tegen betaling. Dit is echter niet noodzakelijk om het spel te kunnen spelen.

 

Leave a Comment