Interview september 2014 bij Good Morning Britain

britney spears

Interview met Britney Spears bij Goodmorning Britain

Richard Arnold interviewt Britney Spears onder andere over haar nieuwe lingerielijn die ze momenteel in Europa aan het promoten is en het nieuwe album dat ze momenteel aan het opnemen is.

Britney vertelt in dit interview wat meer over haar lingerielijn The Imtimate Britney Spears:
“De collectie heeft een klassieke uitstraling, onder andere door de mooie parels en bloemen, het is erg vrouwelijk. De lingerielijn is gemaakt voor iedereen, ongeacht of je een grotere of kleinere maat hebt, er zit voor iedereen wel iets bij.”

Verder vertelt Britney Spears het nieuws dat haar show in Las Vegas verlengt wordt met 2 jaar:
“Ik ben daar erg blij mee. Ik doe zo’n drie shows per week dus het is niet zo dat ik elke dag hoef op te treden, ik heb tussendoor gewoon tijd voor mezelf en kan dan naar huis om mezelf weer bij te laden, het is op die manier mooi in balans.”

Op de vraag hoe Britney ervoor zorgt dat ze er zo goed uit blijft zien vertelt ze:
“Ik hou van zwemmen, ik zwem heel vaak. Ik hou er ook van om de spa te bezoeken. Ik kook graag en leer graag nieuwe dingen met mijn jongens, eigenlijk gewoon de normale dingen.
Als ik nu terugkijk hoe ik voorheen over de hele wereld aan het reizen was om elke avond ergens een show te geven, dan vraag ik me af: hoe heb ik dit gedaan? Met promoties is het een ander verhaal, maar ook dan ga ik elke dag naar een andere stad net zoals ik nu doe, dat is dus best heftig. Maar om nu steeds op te kunnen treden op een vaste locatie in Vegas met steeds dezelfde show en vaste samenhang daarvan, dat geeft gewoon een goede basis en dat is erg gaaf.”

Britney is momenteel bezig met het opnemen van een nieuw album hierover vertelt ze:
“Ik vind het heerlijk om in de studio te zijn. Momenteel probeer ik samen te werken met verschillende songwriters en producers om weer iets heel nieuws op het volgende album te zetten, ik wil er iets gaafs van maken.”

Op de vraag met wie ze graag samen zou willen werken antwoord Britney:
“Ik vind Katy Perry te gek en zou het geweldig vinden om samen met haar een nummer op te nemen. Het is best mogelijk dat we samen een nummer opnemen.”

Ondanks dat Britney sinds kort weer single is, lijkt ze gelukkig:
“Ik ben inderdaad momenteel erg gelukkig.”
Britneys Advies: “Je moet voor jezelf doelen stellen en daarvoor gaan. Zorg ervoor dat je gemotiveerd bent en blijf trouw aan jezelf.”


Britney bij Good Morning Britain

Leave a Comment