Interview over The Intimate Britney Spears

the intimate britney spears

Interview met Britney Spears over haar nieuwe lingerielijn “The Intimate Britney Spears”.

Britney vertelt niet alleen over haar lingerielijn maar ook over haar nieuwe album die ze momenteel aan het opnemen is en mogelijke samenwerkingen.

In hoeverre ben je zelf betrokken bij deze lingerielijn en hoe lang ben je ermee bezig geweest?
“Het heeft me twee jaar gekost om hem helemaal samen te stellen. Ik ben vooral betrokken geweest bij het uitkiezen van de details, de kleuren en de stijl van de lingerie en nachtkleding. Zo’n 10 jaar geleden ben ik naar een ouder plaatsje geweest waar ik een boetiekje zag met de meest prachtige lingerie en nachtkleding en toen dacht ik ‘dat wil ik ook, ik moet dat ook doen!’ en dus heb ik dat nu gedaan, het is erg gaaf en het is iets waar ik erg enthousiast over ben.”

Is het een lijn die ook bij mannen in de slaapkamer in de smaak zal vallen?
“Ja, maar het is ook zeker iets dat je wilt dragen zonder bijzijn van mannen. Het geeft je een zelfverzekerd gevoel, je kunt je hier gewoon lekker jezelf in voelen. De stukken zijn allemaal erg zacht en comfortabel om te dragen.”

Over het concert in Las Vegas, hoe leuk is het om de shows in Vegas te doen?
“Ik vind het geweldig om te doen, het is best een pittige show, maar erg gaaf om te doen. Ik vind het erg leuk.”

Er gaan geruchten over dat de shows langer zullen blijven plaatsvinden, is dat waar?
“We zullen het zien, het is een mogelijkheid. Ik kan het op dit moment niet zeggen, ik weet het niet. Ik heb niets getekend”

We zagen foto’s van je in de studio, alle fans willen het graag weten, ben je met een nieuw album bezig?
“Ja, maar wel op een heel rustig tempo. We zijn dus wel mee bezig. Ik wil dit keer iets heel artistieks, iets dat ik nog niet eerder heb gedaan, misschien iets meer rock, rockpop. Iets anders dan normaal.”


Britney in de studio

Met wie zou je graag samenwerken?
“Ik vind Katy Perry geweldig en zou het fantastisch vinden om met haar iets te gaan doen. ”

Hoe gaat het met je kinderen?
“Het gaat goed met ze, ze vieren binnenkort hun verjaardagen, ze worden 8 en 9 jaar. Ze vinden skateboarden momenteel helemaal geweldig en willen zelfs een nieuwe oprit. Ze zijn ook helemaal op de hoogte van de termen en nieuwste moves. Ze gaan er helemaal in op, dus we vieren hun verjaardagen in het skatepark.

En begrijpen ze nou ook wie hun moeder is?
“Mama is mama, ze zien me echt gewoon als mama. Ze snappen wel dat ik voor mijn werk optreed als ‘Britney Spears’, maar thuis ben ik echt gewoon altijd mama ”


Britney over The Intimate Britney Spears

Leave a Comment