Interview 2014 Britney bij Good Morning America

britney over lingerielijn

 

Britney bij Good Morning America

Britney vertelt in dit interview wat meer over haar lingerielijn waar ze al jaren van droomt, over haar show Piece Of Me die ze momenteel geeft in Las Vegas en over het feit dat ze sinds kort weer single is. Het interview wordt afgenomen door Michael Strahan.

“10 jaar geleden was ik in Europa en ik ging naar een klassiek lingerieboetiekje vol met lingerie en nachtkleding. Sinds ik daar geweest ben wist ik dat ik dit ook graag wilde gaan doen, dus ik wilde eigenlijk al 10 jaar lang deze lingerielijn samenstellen. De lingerielijn is erg romantisch en klassiek met zachte kleuren, ik ben er heel erg enthousiast over”.

In hoeverre ben je betrokken geweest bij het creƫren van deze lingerielijn?
“Ik heb er anderhalf jaar over gedaan om deze lingerielijn samen te stellen, dus ik ben heel nauw betrokken geweest hierbij.”

Verder verteld Britney over de show die ze momenteel in Las Vegas geeft, Piece Of Me:
“Het is best pittig, er zijn dagen waarop eigenlijk geen show wil doen, toch moet ik het dan wel doen. Maar het is wel heel erg leuk!”

Tijdens een van je optredens vertelde je dat je weer single bent en tweette zelfs “ahhhh the single life!”, hoe is het om single te zijn in Las Vegas?
“Het is geweldig! Mijn moeder zegt zelfs ‘je moet met 3 of 4 mannen tegelijk gaan daten, en gewoon heel veel plezier gaan maken’ en dan heb ik zoiets van ‘mam…we zijn niet zou ouderwets meer hoor’, misschien zou ik het wel kunnen proberen.
Maar het gaat goed met me, ik geloof dat alles met een reden gebeurt.

Veel van je nummers gaan over liefde en worstelingen daarmee, haal je daarvoor de inspiratie uit je eigen relaties?
“Oh absoluut, zelfs als ik aan het optreden ben kunnen bepaalde gevoelens mij veel meer energie geven”.


140913 Britney bij Good Morning America

Leave a Comment