The Intimate Britney Spears

the intimate britney spears

The intimate Britney Spears

The Intimate Britney Spears komt naar Nederland!

The Intimate Britney Spears Collection

Met The Intimate Britney Spears laat Britney Spears een van haar grote dromen uitkomen, het uitbrengen van haar eigen lingerielijn. De afgelopen jaren heeft Britney naast de vele optredens die ze gaf ook veel energie gestoken in het ontwerpen van deze lingerielijn die onder andere bestaat uit bustiers, nachtjaponnen, kimono’s en lingerie. Ze wilde een lingerielijn op de markt brengen waarin vrouwen zich mooi, sexy maar ook vooral comfortabel in zullen voelen.

Britney’s lingerielijn oogt klassiek, romantisch en elegant en bevat mooie afwerkingen zoals gedetailleerde schouderbandjes, satijnen linten en kant. Ze ontwierp deze met behulp van Change Lingerie, één van de grootste lingerieketens ter wereld.

The Intimate Britney Spears is opgedeeld in verschillende lijnen met namen van bloemen:

Amaryllis

Amaryllis is een romantisch en tegelijkertijd verleidelijke lijn waarin de combinatie van klassiek roze (angelskin crème) met zwart kant steeds weer terugkomt.
Deze lijn bestaat onder andere uit een nachthemd, een hipster en diverse bh’s.

Ambrosia

Ambrosia is een mooie en lieflijke lijn in de kleuren mint en blush pastelkleuren. De lijn is afgewerkt met parelmoer en fijn kant met bloemen.

Anemone

Anemone bestaat uit vooral luxe, sexy en verleidelijke lingerie. De combinatie van fijn doorzichtig gaasstof en kant dat voorzien is van diverse patronen zorgt voor een unieke uitstraling.

The Intimate collectie

Angelica

Angelica bestaat uit nachtkleding en lingerie in delicaat grijs met een roze gebloemde kanten afwerking. De lijn Angelica bestaat onder andere uit een hipster, kimono en een nachthemd.

Bergonia

De lingerie in de Bergonialijn bestaat uit een grijskleurige stof met cameo afwerking. De lingerie is gemaakt van glanzend microfiber wat een luxueuze uitstraling geeft. De Bergonialijn bevat onder andere een naadloze push up BH, een hipster en een BH met vulling.

Buttercup

De Buttercup lijn zorgt vooral voor een klassieke look. De zachtroze kleur en de vrouwelijke versieringen zoals vlinders en bloemen maken deze lingerie extra romantisch. Deze lijn bestaat onder andere uit een nachthemd, een hipster en een bustier.

Clematis

Clematis bestaat net als de Angelicalijn uit de kleuren roze en grijs. Bij Clematis wordt gebruik gemaakt van een fellere kleur roze kant waardoor de lijn een heel andere uitstraling heeft dan Angelica. De Clematislijn bestaat onder andere uit een hipster, een push up BH, en een naadloze triangel BH.

Naast deze lijnen zijn er ook nog losstaande stukken beschikbaar. Zo bestaat The Intimate Britney Spears ook nog uit o.a. shorts, slaap shirts (met handtekeningopdruk), en lange comfy broeken.


 

Leave a Comment